Frisørene

Kari chi hair

Kari Gevelt Andersen- Eier og daglig leder

Skilter med 24 år i faget og er svært opptatt av å holde seg oppdatert på moter og trender, og kurser seg i både inn og utland flere ganger i året.

Holder selv kurs innen frisørfaget, stylet mye modeller for film og foto, og har konkurert i Årets frisør. Kari er salongens hårfarge ekspert og er svært god til å se helheten hos hver enkelt kunde.

Cecilie chi hair

Cecilie Fuglerud- Eier og faglig leder

Gledespreder, utadvendt og ufattelig kreativ frisør. Cecilie har 24 år i faget og hennes arbeid bærer preg av stor faglig tyngde. Har stylet mange modeller for film og foto.

Mottoet hennes er » en frisør blir aldri utlært» og er i sitt ess når hun får være kreativ og sosial på engang. Hun kurses i både inn og utland, samt holder endel kurs selv.

Isabel Chi Hair

Isabel Børsum- stylist og frisør

Isabel er ei jordnær, ansvarsfull og kreativ medarbeider.

Hun tar alle på alvor og er grundig i alt hun gjør. Ei jente man blir svært lett glad i og hun deler villig av kunnskap rundt seg. Samt er hun en god lytter. Her er du virkelig i trygge hender.

Malin chi hair

Malin Katarina Olafsen- Stylist, frisør og makeup artist.

Malin har etter flere år som freelancer valgt å slå seg til ro i den urbane salongen vår, Chi – art of hair. Hun har et yndig og behagelig vesen og møter alltid kunden der de er.

Klippestilen hennes er både kreativ, stilfull og leverer alltid et resultat kunden er fornøyd med. Malin har stylet til film, reklame og magasiner og er spesielt god i make-up. Gir gjerne råd til deg.

caroline chi hair

Caroline J. Hultgren-  Frisør

Informasjon kommer fortløpende da Caroline nettopp har startet hos oss.